Wie zijn wij, en het idee achter BBLine boten


De passie voor rubberboten is ontstaan doordat van kinds af aan veel gevaren heb met rubberboten en graag op het water ben.
Eveneens bij mijn cariere bij Defensie veel met boten gewerkt en een "stoere" rubberboot ook graag in trek is bij de recreant.
De vrijheid die je ervaart is heerlijk, even helemaal genieten van het mooie weer en alles bekijken van een andere kant.
Uiteraard ben ik niet mijn hele leven met rubberboten bezig geweest. Na mijn carrière als beroepsmilitair is het pas echt weer begonnen.
Een eigen stoere en robuuste boot maken was de wens, en dat is inmiddels een feit geworden.
De BBLine Heavy Duty rubberboot.


Wij zijn trots op ons merk BBLine en het product.
In 2010 kregen we het idee om zelf een rubberboot te gaan ontwerpen, maar geen "standaard" rubberboot, maar een rubberboot die net even anders is,stoerder, beter vaart, sterker is, en duurzamer.
Maar ja....er zijn al diverse goede merken, maar kunnen wij dat ook, Tuurlijk wel, wij hebben de kennis en ervaring en die hebben we toegepast.

De BBLine rubberboot heeft reeds diverse metamorfoses meegemaakt.
De reden is dat "wij" dan wel denken dat iets beter of handzamer is, maar uiteindelijk leren wij ook van u als eindgebruiker, U als klant.

Elk proces tijdens de bouw wordt nauwkeurig door ons gevolgd. Geen fase wordt hierin overgeslagen.
Wij zijn ten alle tijde fysiek aanwezig tijdens de kritische bouwelementen van de BBLine rubberboot.

Gaat er dan nooit iets mis? Tuurlijk wel, maar gelukkig is dit percentage door onze productcontrole naar een minimum gebracht.
En mocht er wat niet in orde zijn dan lossen wij dat netjes op. Motto: Klant blij wij blij.


Wij zijn begonnen in 2012 onder de naam: De BotenBoer in een kleine loods en uitgegroeid tot een zeer grote showroom in 2021.
Grote vraag naar de BBLine rubberboten en eveneens combi's boot en buitenboordmotor vergt veel planning om geen "nee" hoeven te verkopen aan de klanten die graag een BBLine rubberboot wilden.
Afhankelijk van overige leveranciers en planning productie in de fabriek ontkomen we er helaas niet aan om toch rond de zomer soms nee moeten gaan verkopen voor enkele modellen.
Door veranderingen in de markt, economisch en beleid en gezondheid hebben wij besloten om zelf geen showroom meer te hebben en ons te richten op online verkoop, afterservice, voorraad en kwaliteit.
De passie bleef voor de BBLine maar ook de vraag naar de BBLine bleef.
Hierdoor is de BBLine rubberboot nu online te verkrijgen.

Wij bieden u een stoere en sterke betrouwbare Heavy Duty rubberboot.
Eventueel met een buitenboordmotor.
Wij proberen op onze website oa bij FAQ u van zoveel mogelijke informatie te voorzien echter zullen er altijd vragen zijn.
Deze willen wij graag met u bespreken en zijn er dan ook voor u, dus stel uw vraag en wij zullen deze beantwoorden.

In de toekomst zal de BBLine rubberboot blijven innoveren, nieuwe technieken of materialen houden nauwlettend in de gaten en zullen dan ook de eerste zijn die hier gebruik van gaan maken, echter nooit direct op de markt brengen.
Elk model en verandering testen wij zelf volledig boven gebruikelijk. Pas daarna voeren we het in productie.

Besluit u om een BBLine Heavy Duty rubberboot te kopen dan wensen wij u veel vaarplezier.