BBLINE.NL De rubberboot in Heavy Duty kwaliteit

Bestel online of bel: 0681670421

BBLINE.NL De rubberboot in Heavy Duty kwaliteit

BBLine rubberbootGEDREVEN DOOR PASSIE

De BBLine rubberboot is ontstaan door het werken met rubberboten onder niet gewone omstandigheden.

Door de kennis en ervaring met het werken met rubberboten is de passie ontstaan om een rubberboot te ontwikkelen die beschikbaar zou zijn voor de consument/eindgebruiker.

Mede door het vele werken met rubberboten zijn ook de kwetsbaarheden van rubberboten naar boven gekomen. Tijdens het proces om tot een goed eindresultaat te komen is hier uiteraard rekening mee gehouden. Met een technische staf en de vele testen van diverse onderdelen en fabricage is de BBLine rubberboot ontstaan die niet meer te vergelijken valt met de meest gangbare rubberboten op de markt.

De BBLine Heavy Duty rubberboot is een commercieel product dat beschikbaar is voor de burger.

In 2013 zijn wij uiteindelijk gaan produceren en verkopen voor de consument onder naam De BotenBoer en inmiddels uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een zeer goed concurrerend product.

MEEST GEBRUIKT ASSORTIMENT RUBBERBOTEN.

Rubberboten van het merk BBLine zijn er in 4 verschillend lengtes en 2 kleuren. De gewilde Heavy Duty (HD) “mariniers” rubberboot van het type Heavy Duty is de eyecatcher onder de rubberboten.

Kort gezegd, de rubberboten van het merk BBLine is zijn concurrentie ver vooruit!

STRENGE KWALITEITSEISEN

Thermisch gelaste rubberboten, grote diameter drijvers, 40% sterker gebruikt doek/materiaal, zwaardere gestikte D-ringen.
Dubbelwandig verstevigd aluminium spiegel van 3mm plaatdikte, langere zij-profielen(sliders), dik Z profielaluminium.

Daarmee is de BBLine Heavy Duty rubberboot de meest verkochte Heavy Duty rubberboot van Nederland.
Elk detail is getest middels trekkracht, buigzaamheid, oververhitting van naden, hoge druk en in de praktijk getest onder boven toegestane CE keuringseisen.
In de praktijk hebben wij elk model "boven gebruikelijk" getest om eventuele zwakke punten te kunnen ondervangen en aan te passen om "normaal gebruik" te kunnen waarborgen.

GEBRUIKSGEMAK EN DUURZAAMHEID

De BBLine rubberboot is sterk en makkelijk te vervoeren en snel op te bouwen min 25-40 min. Ideaal voor uw vakantie of gewoon als u even tijd vrij hebt.
Een rubberboot van het merk BBLine is gemaakt van goed materiaal zoals het Duitse HEYtex doek, RVS delen type SU16, en 3 mm aluminium plaatmateriaal voor de unieke spiegel.
De BBLine rubberboot is als eerste vouwbare rubberboot met een dubbelwandige aluminiumspiegel!

KWALITEIT

BBLine rubberboten kenmerken zich door een mooi en zorgvuldig afgewerkt design, zijn sterk en vooral betrouwbaar. Een BBLine rubberboot doet niet onder voor een Zodiac of Brig rubberboot, sterker, we overtreffen deze in de gebruikte materialen. BBLine Heavy Duty rubberboten zijn met hoogwaardig, sterk en kleurvast Duits fabricaat HEYtex doek uitgevoerd.

Het gebruikte type pvc/tpu doek is speciaal ontworpen voor de watersport. De basis van dit materiaal kenmerkt zich in de canvas laag wat je kan vergelijken met betonijzer matten voor een betonvloer maar dan in pvc/tpu. Het gebruikte doek is uitermate geschikt om thermisch te lassen, dat betekent dat elk luchtkamer gedeelte onder verhitting is vervaardigd zonder lijm.

De naden zijn dus volledig thermisch gelast en middels de "double overlapp" constructie met de vaarrichting mee.

Thermisch lassen kan alleen met het geschikt materiaal, vele soorten pvc zijn namelijk niet geschikt omdat dit op den duur zal uitdrogen en gaan breken.

DE ZORG

BBLine rubberboten zijn thermisch gelast met hoogwaardige materialen en zijn tot in detail afgewerkt. Wij bespreken regelmatig met de fabrikant hoe we onze rubberboten nog beter kunnen maken.

We luisteren naar gebruikservaringen van de eindgebruiker en kijken naar nieuwe innovaties van materialen. Dat heeft geresulteerd in een zeer betrouwbaar en degelijk product. Door rechtstreeks vanaf de fabriek te importeren en onze eigen kwaliteitscontroles uit te voeren, kunnen wij continue kwaliteit garanderen tegen een zeer scherpe prijs.

Met een BBLine rubberboot kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Bovendien leveren wij u een uitstekende blijvende service voor en na de verkoop en staan wij altijd open voor vragen en advies over uw aankoop.

VEILIG GEVOELveiligheid bbline rubberboot

BBLine Heavy Duty rubberboot geeft u en uw medeopvarenden het vrije en zorgeloze plezier op het water.
Kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid staan bij de ontwerpers van de BBLine rubberboot voorop.

BBLine rubberboten zijn de meest complete rubberboten die op de markt te vinden zijn.
Ze staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, en nog belangrijker, hun veiligheid en stevigheid.
Zo dat u zorgeloos kan genieten van het vaarplezier met uw BBLine HD rubberboot.

W(D)aarom een BBLine Heavy Duty rubberboot 

  • 1.2 mm zwaar nylon PVC 2000 HEYtex
  • Volledig double overlap seam thermisch gelast
  • Extra bescherming drijvers (rubber 2 mm dik 25 cm breed) volledig onderzijde.
  • Extra stevige opblaasbare V kiel met bescherming
  • Dubbel met gordel gestikte RVS SU316 D ringen boeg en rondom.
  • Z profiel aluminium vloerdelen.
  • Langere dwars regels voor de vloer 90%.
  • Dubbelwandige aluminium spiegel met 3 mm plaatmateriaal.
  • De rubberboot voor stoere mannen of vrouwen, een echte eyecatcher dus.
  • Juiste en correcte afterservice.